Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

Echte rentevoeten???
door janmodaal op dinsdag 1 september 2009 - 12:01

Heb hier al verschillende rentevoeten gezien waar je U tegen zou kunnen zeggen. Bij het vragen van de offerte door te sturen, krijg je deze nooit te zien. Ik stel me heel erg de vraag of de rentevoeten die hier gepost worden wel degelijk verkregen rentevoeten zijn of dat dit gewoon verzinselen zijn van mensen die niets beter te doen hebben. Dit maakt het ook niet geloofwaardig als je met zo een vb aankomt bij de bank. Er is geen mogelijkheid om de offertes op te laden?
2374 keer bekeken - 4 antwoord(en)







liesebees
[ ]
dinsdag 1 september 2009
14:15
da's ook logisch... buiten Landbouwkrediet hebben wij bij geen enkele bank (goede) voorstellen op papier meegekregen. Wij gaan vanavond tekenen voor onze lening bij centea aan 2.38% jaarlijks variabel, maar ook hiervoor hebben wij nog niks op papier gekregen... Langs de andere kant heeft Centea ook geen bewijs gevraagd toen we hen belden en zeiden dat Landbouwkrediet tot 2.57 ging. Ze zijn er gewoon onder gegaan.

tom
[ bankshopper ]
dinsdag 1 september 2009
13:11
@Sinna: Klopt maar aan de andere kant denk ik ook niet dat veel mensen een voorstel van 60 dagen geleden nog gaan downloaden.. We bekijken de mogelijkheden..

Sinna
[ ]
dinsdag 1 september 2009
13:02
Tom, RapidShare zou ik niet als optie nemen daar bestanden die langer dan 60 dagen niet opgevraagd zijn automatisch gewist worden. Gezien het meer dan tijdelijke karakter van deze webstek lijkt me dat niet echt aangewezen.

tom
[ bankshopper ]
dinsdag 1 september 2009
12:48
Ik zou het moeten nagaan of dit uit juridisch standpunt een optie is. Eventueel kan je wel een voorstel uploaden via rapidshare (http://www.rapidshare.com/) of een andere fileshare en dan de link hier te posten.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010