Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Sociale woonkredieten'

100% veilig?
door Driez op zaterdag 9 januari 2010 - 16:37

Hallo, mijn vriendin en ik hebben een kredietaanvraag ingediend bij een maatschappij die voorziet in sociale woonkredieten. Hun voorwaarden zijn heel aanlokkelijk maar ik vraag me toch af of er geen verborgen gebreken ingebouwd zijn. Mag ik bijvoorbeeld mijn huis verkopen/verhuren wanneer ik het wil nadat ik er eerst 3 jaar heb gewoond?
5153 keer bekeken - 2 antwoord(en)sc00p
[ ankshopper1 ]
zondag 21 februari 2010
20:22
De eerste 10 jaar ben je verplicht er zelf in te wonen tenzij je verkoopt. Verhuren mag dus pas na 10 jaar, maar verkopen mag (volgens mij) wel.

Dre
[ ankshopper2 ]
zaterdag 9 januari 2010
23:42
Nee, normaal gezien dat ik weet moet het je enige woning zijn, moet je er zelf wonen, mag je ze niet verhuren. Er wordt gekeken naar de buurt dat je wil wonen+ de prijs van de woning. (Villa met zwembad in Brasschaat zal moeilijk zijn) Voor je een lening krijgt moet er een goedkeuring komen en dit kan enkele weken duren dus als de verkoper niet kan wachten... Zo ben ik aan mijn woning geraakt, vrouw wou een sociale lening maar kreeg geen tijd om alles rond te krijgen van de verkoper en is dan naar een bank geweest maar kreeg geen lening met als gevolg dat ik als 2de kandidaat koper de woning kon kopen. Ik heb er vroeger ook al eens voor geinformeerd maar toen gezien dat ik ze niet mocht verhuren wat ik uiteindelijk wel van plan was...
  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]

www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010