Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Herziening woonkrediet'

Herziening verstandig na 1 jaar ?
door Blackwidow op woensdag 22 september 2010 - 11:39

Hallo

Is een herziening vragen voor hypothecaire lening na 1 jaar al verstandig? Vorig jaar oktober lening aan 2.85% variabel afgesloten, met referte-index aan 1.05 & quotiteit 110%. Ook de SSV bij ING is zeer hoog naar mijn mening (betalen samen 400€/jaar!, beiden niet-rokers van 35jaar), graag wil ik hier van af geraken en evt. bij andere bank informeren.

Komende maand zal ik van 2.85% zakken naar +- 2.5%. Dat is niet slecht uiteraard, maar ik vrees voor de komende jaren dat m'n rente gaat pieken naar 5.7%. Een vaste nu bedingen rond 4% lijkt me ideaal, maar wederom mijn vraag, is dit verstandig na 1 jaar & hoe aan te pakken dan?
3955 keer bekeken - 1 antwoord(en)







tom
[ bankshopper ]
woensdag 22 september 2010
12:52
Als je er vanuit gaat dat je variabele stijgt naar zijn worst case van 5,7% ben je natuurlijk een pak beter met een vaste van 4%. Die kans zit er natuurlijk in dat dat zal gebeuren.

Sowieso beginnen met shoppen. Ga eerst naar andere banken. Kijk eens rond. Ga dan naar je thuisbank. Toon je beste voorstellen en laat ze ook hun voorstel doen. Als je niets in de hand hebt dan gaan ze geen moeite doen en u proberen te overtuigen dat veranderen geen zin heeft omdat het totaal aan kosten meer zal bedragen dan de mogelijke winst aan minder intresten.

Advies: shoppen en vergelijken en uw voorstellen hier posten ;-)





  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010