Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Hoe werkt renteopdevoet.be  

Wat is het?

Renteopdevoet.be is de eerste website in Vlaanderen (of België) die het mogelijk maakt voor bankshoppers om hun 'bankshopparcours' op een gestructureerde manier te delen met andere shoppers.
Alle voorstellen op renteopdevoet.be zijn dus werkelijk verkregen voorstellen van personen zoals u en ik en worden als dusdanig zo door u ingevoerd. Geen enkel voorstel werd door een bank, kredietmakelaar of enige andere instelling ingevoerd en mag ook niet als deze aanzien worden.

Voorstellen opzoeken

Renteopdevoet.be laat toe om op een eenvoudige manier verkregen voorstellen te bekijken en op te zoeken van andere bankshoppers. Via deze website kan men op een gestructureerde manier lijsten opvragen en sorteren. Dit is een groot voordeel t.o.v. bijvoorbeeld een forum waar geen opzoek- of filtermogelijkheden zijn.

Voorstellen delen

Nog belangrijker dan voorstellen opzoeken is dat men ook geacht wordt voorstellen te delen. Jij kan voorstellen van anderen bekijken, wees dan ook zo fair om je eigen voorstellen te delen.

Enkel beste voorstel delen?

Wat het juist zo interessant maakt is dat we de evolutie van je bankshopavontuur kunnen volgen. Heb je een eerste voorstel gekregen. Voeg hem toe! Daarna kan je, wanneer de bank de rentevoet laat zakken, je deze betere rentevoet toevoegen. Dit zonder dat je het ganse voorstel opnieuw hoeft in te voeren.

Onafhankelijk

Renteopdevoet.be is louter een informatiebron voor bankshoppers. Renteopdevoet.be is zelf geen kredietmakelaar en verleent dus ook geen hypothecaire kredieten. Deze website is volledig onafhankelijk van gelijk welke instantie.

Commerciële koppelingen op de website hebben niets te maken met de werking van renteopdevoet.be als dusdanig.

Renteopdevoet.be steunen

Heeft onze website u geholpen en wenst u ons te steunen in de verdere ontwikkeling ervan. Dat kan!

PayPal, de veilige en complete manier van online betalen.Veel surfplezier en vergeet ook niet jouw voorstellen te delen!

Het Renteopdevoet.be Team


Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]

www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010