Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

immotheker, testaankoop of bankenmarathon?
door Joknogo123 op vrijdag 9 december 2011 - 10:19

Hallo, een vraagje:

Loont het de moeite om gebruik te maken van de diensten van immotheker, als je weet dat je hen 625 euro betaalt als je op hen beroep doet maar uiteindelijk toch geen lening neemt via immotheker.

Misschien kunnen zij een interessant aanbod doen dat je dan kan gebruiken bij onderhandelingen met de banken. Want als je door hun diensten een uiteindelijk voorstel kan krijgen van 0.1% lagere rente is die 625 snel teruggewonnen lijkt me. Bovendien kunnen ze ook op andere domeinen helpen (nalezen van compromis, je wijzen op zaken die een bankier je nooit vertelt, kredietbewaking na akte, hulp bij aangifte hypotheek in personenbelasting,...).

Abonnees van testaankoop kunnen ook gebruik maken van de "beste koop" onder de hypotheekleningen, wat ook kan gebruikt worden bij onderhandelingen met banken.

Of vinden jullie immotheker enkel nuttig voor mensen die geen zin/tijd/kennis hebben om een bankenronde te doen, en zal je meestal een beter voorstel krijgen als je een rondje shopt (want je moet een tussenpersoon minder betalen)?

Mensen met ervaring hiermee?
2628 keer bekeken - 1 antwoord(en)tom
[ bankshopper ]
vrijdag 9 december 2011
23:49
Zowel Immotheker als Test-Aankoop zullen beiden op informatief vlak een meerwaarde betekenen aan je bankshopronde. Als je echter het onderste uit de kan wil halen en wat tijd kan uitrekken ben ik er van overtuigd dat je door zelf te shoppen een even goed, al dan niet beter voorstel kan bekomen. Enerzijds is 625 euro veel geld, anderzijds kan het je een flink eind op weg helpen als je zelf minder research wil doen. Sowieso sta je sterken in je schoenen als je zelf over de nodige kennis beschikt dan dat je als onwetende tegenover de betere kredietverkoper zit..
  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]

www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010