Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

Welk voorstel lijkt jullie het beste?
door pwenke op donderdag 15 juli 2010 - 14:11

Hoi iedereen, Wij hebben tot nu 2 goede voorstellen gekregen. Bedrag te lenen: 280.000€ Vaste rente op 30 jaar: 4,257% = maandelijks 1365€ Variabele accordeon op 25 jaar met max 30 jaar: 3,36% = maandelijks 1375€ Welk voorstel lijkt jullie het meest interessant? En zouden we echt nog beter kunnen? Beide voorstellen zijn van BNP Paribas Fortis. Uitgespeeld tegen ING, KBC en DeltaLoyd.
2423 keer bekeken - 3 antwoord(en)







koenhendrickx
[ ankshopper2 ]
maandag 19 juli 2010
16:24
Pwenke, Wij hebben een variabele rentevoet op 25 jaar genomen. Bij KBC is er een gratis optie die je elk jaar kunt inroepen. ( optionele looptijd) Waardoor je 20 % kan spelen met je looptijd. Indien wij dus bv aan de "worst case" zouden komen, en het even niet past. Kan je de lening verlengen, wnr rente terug daalt kan je deze inkorten...

pwenke
[ bankshopper ]
maandag 19 juli 2010
14:56
Dat klopt, de SSV zal vermoedelijk nog wel een deel dalen, deze heb ik nog niet laten berekenen, ga ik zeker doen om de eindsom te kunnen maken! Heb ook even aan het rekenen gaan en de aflossingsperiode mag verlengd worden tot 29 jaar en 9 maanden. Dan doen we nog winst t.o.v de vaste formule. Gaan we daar over dan maken we verlies. Een zeer berekende gok lijkt me :) Mijn doel nu is om nog een andere bank te vinden die hier onder wilt gaan zodat we de accordeon maanelijks op even veel krijgen als de vaste, dan kunnen we niet anders dan winst maken :) zal wel een moeilijke opgave worden vrees ik, welke banken bieden de accordeon formule nog aan?

tom
[ bankshopper ]
donderdag 15 juli 2010
15:30
Dat verschil zou ik persoonlijk voor de accordeonformule gaan. SSV is waarschijnlijk ook interessanter bij de accordeonformule? Op 25 jaar tijd kan er nog veel gebeuren. Binnen 17 jaar kan de referte index weer serieus zakken en dan heb je het voordeel van je variabele formule. Zeker wanneer het verschil met de vaste zo klein is.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010