Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Schuldsaldoverzekering'

SSV + verzekering gewaarborgd wonen
door ljilekor op dinsdag 11 augustus 2009 - 1:33

De verzekering gewaarborgd wonen loopt over een periode van tien jaar. Als u tijdens deze verzekeringsperiode onvrijwillig werkloos of arbeidsongeschikt wordt, kunt u na een wachttijd van drie maanden gedurende maximaal drie jaar een tegemoetkoming ontvangen in de aflossing van uw hypothecaire lening. Afhankelijk van het 'verloren inkomen', tot max 500E/maand (600E voor nieuwbouw). meer info: http://www.bouwenenwonen.be/front.cgi?s_id=1871 1> Kan dit, welliswaar geringe deel, op een of andere manier ingebracht worden bij het bepalen van de premie van de ssv? 2> Hoe onderhandelt men het best de ssv wanneer men in aanmerking komt voor een verzekering gewaarborgd wonen (gratis aangeboden door het gewest)? Kan dit onderhandelt uberhaupt worden? 3> Is er een methode om die verzekering gewaarborgd wonen 'simpel' te berekenen? Ik dank U bij voorbaat voor uw hulp.
3541 keer bekeken - 2 antwoord(en)







L-fi
[ ankshopper3 ]
maandag 17 augustus 2009
11:51
Ik snap het ook niet goed. Voor zover ik iets gesnapt heb van het bankshoppen is een SSV een verzekering die de kans op overlijden dekt. Maw: leef je krijg je niets, sterf je dan zorgt de SSV ervoor dat een deel van je lening of de volledige lening wordt terugbetaald voor de resterende looptijd. De verzekering gewaarborgd wonen dekt een ander risico, namelijk het risico van het onvrijwillig werkloos of arbeidsongeschikt worden. Beide risicos staan los van mekaar, er is geen enkele overlap. ik zie dan ook geen enkele reden waarom dit de premie van je SSV mee zou bepalen.

tom
[ bankshopper ]
donderdag 13 augustus 2009
20:41
Ik snap je vraag niet goed. Hoe kan je dit je SSV laten meebepalen als je al dan niet weet of je in de toekomst werkloos wordt of niet. Hoelang je werkloos zal zijn (of ziek). Etc. Ik denk dat dat niet kan. Zou het moeten opzoeken.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010