Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

Nu kopen of wachten?
door beagle op donderdag 13 augustus 2009 - 20:16

Hallo iedereen, Wij zijn net zoals velen op zoek naar een eigen stek. We volgen deze website al een paar weken, en de rentevoeten zijn in stijgende lijn. Je moet natuurlijk eerst je droomhuis vinden maar is het nu het moment om je slag te slaan of toch nog maar beter wachten? Bedankt voor jullie reacties,
2412 keer bekeken - 2 antwoord(en)







bob
[ bankshopper ]
zaterdag 17 oktober 2009
13:16
Het is moeilijk te voorspellen of het vastgoed nog gaat stijgen of niet. Wat we wel weten is dat het vastgoed al enorm gestegen is. Ook als je de inflatie eruit haalt. Hoe komt dit, de banken zijn soepeler gaan lenen, de rentevoet is enorm gedaald, de registratie rechten op u aankoop zijn gedaald, we hebben economisch een aantal zeer goede jaren gehad (2003-2008), de eenmalige regularisatie van zwart geld uit het buitenland dat hier voor een stuk in vastgoed werd belegd of aan zoon en dochter werd gesponsord. Looptijden zijn van 20 jaar opgelopen tot 25,30 of zelfs 40 jaar. Kan de vastgoedmarkt nog hoger/lager ? Negatief, de rente kan stijgen, hogere belastingen op vastgoed . Pos. (hyper)Inflatie door wereldwijd geld creatie ?

tom
[ bankshopper ]
zondag 16 augustus 2009
12:18
Het is moeilijk hierop te antwoorden. Niemand weet hoever of hoelang de woningprijzen zullen stabiliseren of dalen of terug stijgen. Wat de rentevoeten zullen doen.. Niemand heeft een glazen bol. Als de economie heropleeft zoals er velen voorspellen, of dat er nog een nieuwe dip zit aan te komen. Het zijn allemaal mogelijk scenario's. Mocht iemand het ultieme antwoord hebben zouden we rijk worden ;-)




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010