Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Schuldsaldoverzekering'

Betrouwbaarheid Cardif?
door toma op donderdag 15 juli 2010 - 12:14

Hallo, Mijn vriendin en ik gaan bij Fortis een hypothecaire lening afsluiten met volgende voorwaarden: - 266 000 euro - 25 jaar - jaarlijks variabel - 2,4 % Ikzelf ben dit jaar 29j en mijn vriendin 28j. Beiden niet roker. Fortis doet volgend voorstel voor de schuldsaldoverzekering, op 16 jaar te betalen: Voor mijn vriendin: 303,00 € per jaar, voor 100% verzekerd Voor mezelf: 478,00 € per jaar, voor 100% verzekerd Ik heb nu ook een offerte bij Cardif gevraagd, maar het argument van Fortis is dat Fortis AG veel makkelijker uitbetaald als het nodig is, en dat maatschappijen zoals Cardif veel moeilijker gaan doen. Dit klinkt als een goedkoop verkoopsargument, maar ik ben echt niet thuis in die wereld. Kan er iemand de betrouwbaarheid en reputatie van Cardif toelichten? Alvast bedankt,
7245 keer bekeken - 4 antwoord(en)







zoek-een-lening
[ ankshopper0 ]
vrijdag 16 juli 2010
16:55
Inderdaad dood is dood. Het maakt niet uit welke arts zal moeten komen kijken. Het verhaal zal wel anders zijn als je niet dood bent en een bepaald percentage invalide. Dan begint volgens mij overal het gezeur. Natuurlijk hoop je dat je dit zelf nooit gaat tegenkomen.

jeevee
[ ]
vrijdag 16 juli 2010
12:33
Totale larie van Fortis. Cardif is zeer zeker betrouwbaar én erg voordelig. Cardif is reeds jaren onderdeel van BNP Paribas, maar daar houdt elke relatie met ex-Fortis bank op. Zij verkopen uiteraard veel liever de schuldsaldo uit eigen huis (AG Insurance) die stukken duurder is.

zoek-een-lening
[ ankshopper0 ]
donderdag 15 juli 2010
20:33
Het probleem is dat je bank een goed combinatievoorstel doet. Zij geven je dus een rentevoet A% als je een aantal producten bij hen neemt (bvb schuldsaldoverzekering) en een rentevoet B% als je vrij bent. Okay, Cardif is van de fortis groep, maar bij de fortis bank hebben ze er geen goed woord over en is het natuurlijk een concurent. In mijn geval was het voordeliger in het totaal als ik een duurdere schuldsaldoverzekering van de grootbank nam. Let op: als je echt begint te onderhandelen tussen verschillende banken dan gaan de ssv prijzen nog een stuk omlaag! En als jullie met 2 zijn dan wil dit niet zeggen dat jullie beide voor 100% een ssv van de grootbank moeten nemen! Eens goed uitpluizen. Evt ook eens langstgaan in bij Landbouwkrediet. Als ze met de rentevoet niet meekunnen dan heb je nog altijd het voordeel dat je de ssv kan laten vergelijken. Ze zijn vaak makelaar en verkopen cardif.

nielsvh
[ ]
donderdag 15 juli 2010
19:53
Ik denk dat het simpel is, het enigste risico dat deze verzekeraars dragen is het risico van overlijden. Tenzij je gaat liegen over je medisch verleden, is er niets dat een uitbetaling kan tegenhouden.




  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.


nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]









www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010