Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links
Startpagina
Rentezoeker
Mijn rente op de voet
Bedrijvengids
Forum
Contact
 
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Bankshoppen algemeen'

Is dit een goeie deal ?
door pontus op woensdag 3 maart 2010 - 22:07

hey, Graag hadden wij een bedrag van 180.000€ geleend op 25jaar. Bij kbc werd er ons een jaarlijks herzienbare rentevoet aangeraden => deze is nu na ff onderhandelen gezakt tot 2,41 % Het enige grote struikelblok is de reserveringsprovisie => na 6mnd 0,125 op het niet opgenomen bedrag. Zouden we over die reserveringsprovisie nog kunnen onderhandelen, of is deze termijn sowieso vast? Alvast bedankt, => betere voorstellen zijn natuurlijk ook welkom via mail (glenn_goukens(at)hotmail.com)
3352 keer bekeken - 5 antwoord(en)pontus
[ ]
vrijdag 5 maart 2010
23:14
ze happen :-) 2,41 en vanaf 13de maand reserveringsprovisie... wss gaan we met kbc in zee... bedankt voor de tips

SenT
[ ]
vrijdag 5 maart 2010
0:49
Mocht je de reserveringsprovisie op langere termijn kunnen bekomen: laat dit in de algemene voorwaarden van het kredietaanbod opnemen. Sta dan gerust maar wat op je strepen want wees maar zeker: ze zullen nog altijd aan je verdienen.

SenT
[ ]
vrijdag 5 maart 2010
0:48
Wij hebben de reserveringsprovisie op 9 maanden kunnen brengen bij KBC. Uiteindelijk is de lening om andere redenen niet doorgegaan. Durf het in ieder geval te vragen; pas dan kan het weten hè. En zoals Isabel-Tom stelt: je kan altijd laten blijken dat er nog een andere bank in de running is...

pontus
[ ]
donderdag 4 maart 2010
22:29
Bedankt voor je reply! Ik heb vandaag toevallig met KBC gebeld en hen voor dezelfde keuze gesteld.. KBC en fortis zitten op dezelfde rentevoet alleen de reserveringsprovisie gaat de doorslag geven. Persoonlijk blijf ik liever bij kbc, maar als ze niet toegeven ga ik naar fortis. Morgen weet ik hun antwoord, ben benieuwd...

isabel-tom
[ ]
donderdag 4 maart 2010
9:10
De reserveringsprovisie eruit onderhandelen is niet evident. Ik heb dit redelijk snel gevraagd maar ze happen niet direct toe. Bij mij hebben ze het uiteindelijk gedaan omdat het een belangrijke factor was om de keuze tussen Fortis en KBC te maken. Dit kwam dan neer op 1 jaar uitstel. Bij Fortis is dit 3 jaar voor een LEW. (<K40) Uiteindelijk toch voor Fortis gekozen hoor, groene lening moest binnen de 6 maand opgenomen zijn bij KBC.
  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]

www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010