Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links  
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Varia'

wij krijgen geen overbruggingskrediet van onze bank
door Tommy1981 op zondag 25 februari 2018 - 17:31

Hey,

We zouden graag onze bel-etage verkopen en een andere woning aankopen. We zijn hiervoor langs de bank gegaan en de aflossing zou geen probleem vormen. We hebben al 8 jaar voor onze oude woning afbetaald en we zouden dus ook een beetje winst maken. Ook mede omdat we voor onze oude woning reeds 50000€ kapitaal van onszelf hadden. Maar daar zit dan ook het probleem. Alles zit nu vast in dat huis. We hebben maw geen extra gelden, geen eigen kapitaal.
Volgens die vrouw zouden we eerst 39000€ ergens moeten lenen om in aanmerking te komen voor een overbruggingskrediet. Of eerst ons huis verkopen en dan pas aankopen. We zitten dus muurvast.


Weet iemand hoe we hieruit moeten geraken?
2262 keer bekeken - 1 antwoord(en)Gizmogirl
[ bankshopper ]
donderdag 8 maart 2018
10:54
Ik had gisteren nog iemand van de bank aan de lijn en die wist mij te vertellen dat zij niet meer snel overbruggingen mogen toelaten. Het komt er eigenlijk op neer dat er al een groot deel van uw huidige woning zou moeten afbetaald zijn.
Misschien laten ze het wel toe als zij jullie huidige woning kunnen schatten?
Een andere optie waar je eens naar moet vragen is een uitstel van kapitaalsaflossing op de lening voor jullie nieuwe woning. Dan betalen jullie het eerste jaar enkel interest op die nieuwe lening + jullie huidige lening tot de oude woning verkocht is.

  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]
www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010