Registreer aanmelden
 
   
  Skip Navigation Links  
 
Renteopdevoet.be - Forum  

◄ Alle rubrieken
◄ Terug naar 'Herziening woonkrediet'

Negatieve intrest bij periodieke renteherziening
door Negarente770 op zondag 21 oktober 2018 - 15:17

Hey allemaal,

ik zit met eenzelfde probleem van negatieve intrest op mijn hypothecair krediet dat mij door mijn bank KBC wordt geweigerd.

Op dit en andere fora lees ik berichten sinds 2016 over identieke situaties met Axa en Belfius, maar niets over KBC. Nochtans is ook in mijn contract sprake van ‘onbeperkte’ rentedaling bij herziening.

Mijn brieven naar KBC met verwijzing naar allerhande publicaties (waaronder standpunt van minister Kris Peeters) hebben niets uitgehaald. Ik kreeg wel steeds keurig antwoord, maar that’s it...!

Ik wens de zaak voor de rechtbank te brengen en nam hiervoor al contact met een advocatenkantoor. Ze zijn bereid te werken op basis van ‘no cure-no pay’ voor zover het leningscontract effectief in een ‘onbeperkte’ rentedaling bij herziening voorziet.

Voorwaarde is wel dat er voldoende mensen zijn die zich hierbij aansluiten. Zijn er nog kandidaten die voor hun rechten willen gaan...?

Mvg
601 keer bekeken - 1 antwoord(en)Francky06
[ bankshopper ]
zaterdag 27 oktober 2018
7:02
Krijg een betaalbare lening van elk type tegen een vaste rentevoet van 2%.

Wilt u een individueel of collectief bedrijf oprichten? Wij bieden alle soorten leningen aan tegen een rentevoet van 2%. En u krijgt uw lening op uw bankrekening binnen 24 uur na de wettelijke goedkeuring en verklaring van uw kredietoverschrijving. Het zal leuk zijn om uw antwoord te ontvangen als u geïnteresseerd bent.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

BKR LENING
bkrlening@aol.com

  U moet zich aanmelden om te kunnen reageren op dit aanbod.

 
 

nog geen account?
 
Voorstel zoeken
Schuldsaldo toevoegen
Schuldsaldo zoeken

[ advertentie ]
www.renteopdevoet.be |  www.rodv.be |  disclaimer / gebruiksvoorwaarden |  adverteren
Renteopdevoet.be® - 2010